Tipuri de rimel. Care este cel mai potrivit pentru tine?

Desi sunt mici in proportie cu fata, genele pot avea o importanta uriasa in intregul ansamblu, contribuind decisiv la modul in care arati. Daca nu ai gene perfete nu este nicio problema, in conditiile in care exista o multime de solutii prin care pot fi corectate. Ceea ce ai de facut insa, este sa iti determini tipul de gene si sa te asiguri ca faci alegerea cea mai buna atunci cand iti cumperi rimel.

Cum determini tipul de gene?

Este simplu. Exista gene subtiri, rare, scurte, bogate, groase sau lungi si diverse combinatii intre acestea. O simpla analiza in oglinda iti poate oferi o idee clara despre tipul de gene pe are il ai si despre tipul de rimel de care ai nevoie.

Imagini pentru rimmel for volume

In ceea ce priveste alegerea, ai de unde alege. Pe piata exista mai multe tipuri de rimel care iti pot corecta absolut toate problemele genelor:

  • Rimel pentru prelungire. Daca ai gene scurte si rare, acesta este rimelul perfect pentru tine. Folosirea lui creaza iluzia unor gene mai lungi. Este nevoie de aplicarea a cel putin doua straturi pentru rezultate cat mai bune si de citirea cu atentie a instructiunilor.
  • Rimel volum. Daca ai gene rare si iti doresti sa fie mai bogate, este varianta perfecta pe care o poti alege. La fel ca si in cazul rimelului pentru lungire, trebuie sa aplici doua straturi, deplasand aplicatorul in fata si in spate, in asa fel incat sa te asiguri ca aplicarea se face pe toate laturile genelor.
  • Rimel pentru obtinerea unor gene moi. Exista si femei care au gene ce nu par naturale si isi doresc o solutie care sa le ofere un aspect cat mai natural. Din fericire, se gaseste o solutie si pentru ele. Rimelul pentru gene moi este perfect pentru un aspect cat mai natural. Atentie la aplicare insa! Daca se aplica mai mult de doua straturi, este posibil ca genele sa se intareasca si sa para destul de dizgratioase.

Cele mai bune solutii se fac prin testare. Tocmai de aceea, este bine sa cauti brandurile cele mai bune si sa le testezi pana gasesti acel produs care iti ofera cele mai frumoase gene. Cu siguranta, un rimel bun poate sa schimbe in mod decisiv modul in care arati, asadar, este bine sa te asiguri ca il ai pe cel mai bun la indemana.

Leave a Comment