Pt termeni si conditii avem textul de mai jos. Trebuie verificat de tine ce e cu rosu (nu stiu daca exact asa se face o comanda). Textul marcat cu verde trebuie introdus si la „livrare”

Comanda se poate face:

1. telefonic la unul din numerele de telefon afisate pe site 

2. direct pe site urmand instructiunile de mai jos.

Comanda minima pe site-ul doncosmetics.ro este de 39 lei.

 

Livrarea produselor

·        FAN COURIER – Livrare in 24 ore – 15 RON – Bucuresti

·        FAN COURIER – Livrare in 24 ore – 20 RON – provincie

Livrarea in 24 ore prin curier rapid (in zilele lucratoare) este disponibila doar pentru comenzile confirmate pana la ora 15:00 in ziua curenta.
Comenzile confirmate dupa ora 15:00 se livreaza in 24-48 ore prin curier rapid.

Plata Produselor

– Plata poate fi efectuata online cu cardul bancar prin intermediul platformei EuPlatesc, sau ramburs ( numerar ) la livrarea coletului de catre curier.

 – Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

 – S.C. DON COSMETICS S.R.L va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrare, obligatia CLIENTULUI fiind aceea de a furniza corect informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Important! In cazul clientilor ce figureaza cu comenzi neridicate ( colet retur ) si revin cu o noua comanda, pentru a fi onorata, Don Cosmetics isi rezerva dreptul de a solicita ca modalitatea de plata a comenzii sa fie efectuata integral online.

  • Don Cosmetics se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat door-to-door.

Politica de retur

Daca sunteti nemultumit(a) de produsul primit, Don Cosmetics va permite sa il returnati in termen de 15 zile lucratoare de la data primirii produsului, cu respectarea conditiilor de retur.

Cadrul legal

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
 

Exceptiile 

Nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:
 

· Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului). Produsul nou se livreaza dupa primirea si verificarea celui returnat intr-un termen de maxim 14 zile. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.;

· Produse aduse pe comenzi speciale;

· Produse de ingrijire personala sau accesorii de infrumusetare;

· Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

 

Pentru produsele returnate folosite se va face diminuarea valorii conform OUG 34/2014, art. 14, alin. 3.

 Exercitarea dreptului de retragere

 Consumatorul va notifica Don Cosmetics cu privire la decizia de retragere din contract prin transmiterea unui e-mail catre comenzi@doncosmetics.ro in care va fi specificat numarul comenzii, cat si produsul(le) ce vor fi returnate;

· In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, cumparatorul va primi pe e-mail numar de inregistrare si detalii de expediere cu privire la solicitarea inaintata.

· Decizia de acceptare / respingere a notificarii de retur va fi luata dupa receptia produsului in depozit;

· Comunicarea cu clientul se va face in scris pe adresa de e-mail cu care s-a efectuat comanda initiala.

 

Costuri si taxe speciale pentru renuntarea la cumparare
 

 Costuri suportate de catre cumparator:

· Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

· Costuri de retur, transport curier, pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 15 zile de la receptia produsului.

 

Rambursarea sumelor
 

• Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, transmisa de catre vanzator

Selectarea produselor dorite 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite. 

Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator. 

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.