Măști naturale pentru față

Toate ingredientele de mască pentru față de care aveți nevoie sunt ascunse în secret în dulapul din bucătărie …

Uitați de petrecerea timpului și a banilor la centrul spa. Urmați aceste rețete simple și răsfățați-vă cu masca perfectă.

Mască de față cu banană

Cine are nevoie de Botox când ai banane? Așa e: puteți folosi o banană ca o mască naturală, făcută în casă, care vă hidratează pielea și o lasă strălucitoare și moale. Transformați o banană coaptă de mărime medie într-o pastă netedă, apoi aplicați-o ușor pe față și pe gât. Lăsați-o să se fixeze timp de zece până la 20 de minute, apoi clătiți-l cu apă rece. O altă rețetă de mască populară necesită iaurt simplu, 1/4 cană și 2 linguri de miere (un remediu natural pentru acnee) și o banană medie.

cosmetice-naturale
Skin care woman removing makeup

Mască cu oțet

Folosirea oțetului ca toner pentru piele datează din vremea lui Helen din Troia și este la fel de eficient și în ziua de astăzi. După ce vă spălați fața, amestecați o lingură de oțet din cidru de mere cu 2 căni de apă pentru a curăța și purifica pielea. Puteți crea, de asemenea, o mască de față  amestecând 1/4 oțet din cidru cu 1/4 cană de apă. Aplicați ușor soluția pe față și lăsați-o să se usuce.

Mască de față cu lapte

Iată un alt mod de a vă oferi un tratament facial la domiciliu, folosind măști pentru față. Faceți o mască amestecând 1/4 cană de lapte praf cu suficientă apă pentru a forma o pastă groasă. Acoperiți cu atenție fața cu amestecul, lăsați-l complet să se usuce, apoi clătiți cu apă caldă. Fața  se va simți mult mai proaspătă și întinerită.

Mască facială cu ovăz

Dacă sunteți în căutarea unei soluții, rapide, care vă va ajuta să vă simțiți și să arătați mai bine, faceți-vă o mască facială din ovăz. Combinați 1/2 cană apă fierbinte și 1/3 ceașcă  fulgi de ovăz. După ce apa și fulgii de ovăz s-au odihnit timp de două sau trei minute, se amestecă în 2 linguri de iaurt simplu, 2 linguri de miere și un ou mic. Aplicați un strat subțire al măștii pe față și lăsați-l să stea timp de zece până la 15 minute. Apoi clătiți cu apă caldă. (Asigurați-vă că așezați o sită pe scurgerea chiuvetei, pentru a evita înfundarea acesteia cu fulgii de ovăz.

Mască de față cu iaurt

Nu trebuie să mergeți la un spa pentru a vă oferi un ajutor rapid pentru tenul dumneavoastră. Pentru a vă curăța pielea și a strânge porii, aplicați un iaurt simplu pe față și lăsați-l să stea timp de aproximativ 20 de minute. Pentru o mască revitalizantă pentru față, amestecați 1 iaurt cu sucul de la o jumătate de felie de portocală, o parte din pulpa portocalei și o linguriță de aloe. Lăsați amestecul pe fața dumneavoastră timp de cel puțin cinci minute înainte de clătire.

  Secretul unui ten strălucitor și sănătos este bună dispoziție! Nu trebuie decât să renunțați la stresul cotidian și să vă faceți timp pentru dumneavoastră.

Leave a Comment