Cum se aplica rujul lichid cat mai corect?

Rujul lichid este din ce in ce mai apreciat de catre toate femeile care iubesc make-upul, pentru faptul ca este mai rezistent si mai pigmentat. Totusi, aplicarea acestuia se face ceva mai dificil decat aplicarea unui ruj normal.

Tocmai din acest motiv, am facut un mic ghid referitor la aplicarea acestui produs.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a aplica corect rujul lichid?

1. Pregateste-ti corect buzele. Inainte de a aplica rujul lichid trebuie sa iti pregatesti corect buzele. Exfolierea este foarte importanta, in asa fel incat sa se indeparteze orice uurma de piele uscata. Aceasta poate sa fie realizata cu ajutorul unui balsam de buze sau a unui scrub. De asemenea, exfolierea poate sa fie facuta si cu ajutorul unei periute de dinti. Rolul exfolierii este acela de a te asigura ca nu ramane nicio urma de ruj pe piele uscata.

Imagini pentru lipstick

2. Alege corect culoarea. De cele mai multe ori, culoarea rujului se schimba odata ce este aplicat pe buze. Tocmai de aceea, este indicat sa fie testat inainte de achizitie sau sa fie achizitionat online un ruj al carei culoare o cunosti. Daca vrei sa mergi la sigur, alege nuantele nude. Acestea se potrivesc pe orice tip de piele. Daca vrei sa iesi in evidenta, poti sa te orientezi spre violet deschis, rosu inchis sau orice alta culoare.

3. Aplica rujul corect. O aplicare corecta inseamna trasarea unui contur al buzelor cu un creion de buze, urmata de umplerea conturului cu ruj. Colturile buzelor trebuie sa fie umplute cu varful rujului, in timp ce centrul buzelor se acopera cu periuta rujului. Dat fiind faptul ca rujul lichid este deosebit de pigmentat, acesta trebuie sa fie aplicat o singura data.

Cateva reguli importante, daca vrei ca rujul sa arate impecabil:

  • Atat inainte, cat si dupa aplicare este bine sa hidratezi cat mai bine buzele;
  • Aplicarea rujului trebuie sa inceapa cu buza de jos
  • Atunci cand aplici rujul trebuie sa o faci cat mai incet. Daca te grabesti este mult mai potrivit un ruj normal, de tip bara.
  • Este greu sa te demachezi, asadar ai nevoie de rabdare. Pentru a da rujul jos vei avea nevoie de un demachiant puternic sau de vaselina cosmetica.

Rujul lichid arata foarte bine, insa vine la pachet cu provocarile sale. Tocmai de aceea, etste bine sa ai mereu la indemana atat un ruj lichid cat si unul clasic.

Leave a Comment